Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ - Πέλοτον - Σιρκουί Γαλατσίου - Νέας Ιωνίας - 11/3/2012

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 11/3/2012
2. ΠΟΛΗ: Γαλάτσι – Νέα Ιωνία Αττικής
3. ΑΓΩΝΑΣ: Αγώνας ποδηλασίας δρόμου σε κυκλική διαδρομή (σιρκουί)
4. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΠΕΛΟΤΟΝ ΠΟΗΑτ, Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Γαλατσίου, Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ν. Ιωνίας
5. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
ΑΝΔΡΕΣ-ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ-ΕΦΗΒΟΙ 2,7χλμ x 16 στροφές = 43,2 χλμ
ΠΑΙΔΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ- ΜΑΣΤΕΡΣ 2,7χλμ x 8 στροφές = 21,6 χλμ
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2,7χλμ x 5 στροφές = 13,5 χλμ
6. ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ - ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Διαδρομή: Λεωφόρος Βεϊκου, κυκλική διαδρομή μήκους 2,700μ. από τον κόμβο Ομορφοκλησσιάς έως τον κόμβο της οδού Τραλλέων με αντίθετη φορά από την κίνηση των οχημάτων.
Εκκίνηση/τερματισμός: Επί της οδού Βείκου στην αφετηρία των λεωφορείων μπροστά στο κλειστό στάδιο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.
(βλέπε συνημμένο σχεδιάγραμμα, περιγραφή και υψομετρικό διαδρομής)
7. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
8:00 – 8:30 Τεχνικό Συνέδριο
9:00 Παμπαίδες – Παγκορασίδες
9:30 Παίδες - Γυναίκες – Νεάνιδες - Κορασίδες – Μάστερς
10:10 Ανδρες - Νέοι Ανδρες - Εφηβοι
11:15 Απονομές
8. ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:
1. Οι αγώνες διεξάγονται με τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Ποδηλασίας και ειδικότερα αυτούς για την Ποδηλασία Δρόμου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές με δελτίο ΕΟΠ.
2. Οι αθλητές της κατηγορίας Εφήβων μπορούν να χρησιμοποιήσουν ελεύθερο πάτημα για τον αγώνα αυτό. Στους υπόλοιπες κατηγορίες ισχύουν τα πατήματα που προβλέπονται από τους Κανονισμούς της ΕΟΠ.
3. Απονομές ξεχωριστές ανά κατηγορία καθώς και για τους Νέους Ανδρες.
4. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να συμπτύξουν/αναπτύξουν κατηγορίες σύμφωνα με τους Κανονισμούς της ΕΟΠ, να τελέσουν εκκινήσεις με χρονική διαφορά και να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων και την διαδρομή σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή και ασφαλής η πρόσβαση για τους αγωνιζόμενους σε όλα τα σημεία της διαδρομής.
5. ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1ος Νικητής Κύπελλο, Μετάλλιο και Δίπλωμα
2ος - 3ος Νικητής Μετάλλιο και Δίπλωμα,
4ος – 6ος Νικητής Δίπλωμα


6. ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:
Το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στο χώρο εκκίνησης/τερματισμού. Η Γραμματεία θα λειτουργεί στο χώρο εκκίνησης/τερματισμού σε όλη τη διάρκεια των αγωνισμάτων. Η Γραμματεία θα ανοίξει στις 7:30 π.μ. για την παράδοση δελτίων και την παραλαβή αριθμών από τον εκπρόσωπο του σωματείου συγκεντρωτικά για όλους τους αθλητές του. Επιστροφή των αριθμών των αθλητών συγκεντρωτικά από τον εκπρόσωπο του σωματείου στην Γραμματεία αμέσως μετά το πέρας του αγώνα με ταυτόχρονη παραλαβή των δελτίων.
7. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δηλώσεις συμμετοχής με την χρήση της συνημμένης φόρμας μέχρι την Δευτέρα 5/3/2012 με email στο peloton@peloton.gr ή εναλλακτικά στο fax 210 2924361. Η γραμματεία μπορεί να δεχτεί κατά την κρίση της αιτήσεις συμμετοχής έως και 1 ώρα πριν την έναρξη του πρώτου αγωνίσματος.
Για πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνείτε με την κα Βίβιαν Μητροπούλου στο 6977365007.
8. ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ:
Για ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζεται επιτόπου από την Αγωνόδικο Επιτροπή. Οι αθλητές/τριες συμμετέχουν στους αγώνες με δικιά τους ευθύνη και ο διοργανωτής δεν έχει καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ.
Υπενθυμίζεται ότι η χρήση κράνους και αριθμού αγώνων είναι υποχρεωτική και στις επίσημες προπονήσεις. Κατά τη διεξαγωγή αγωνίσματος κάποιας κατηγορίας, αθλητές των άλλων κατηγοριών δεν βρίσκονται εντός της διαδρομής με κίνδυνο αποκλεισμού από τον αγώνα της κατηγορίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: