Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Αποτελέσματα 4/3/2012

ΠΕΠΑ - Αγώνας Χρονομέτρου στο Σχοινιά
Στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά έγινε την Κυριακή στις 4 Μαρτίου ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης στις κατηγορίες Μάστερ, Γυναικών, ΄Οπεν και μικρών κατηγοριών. Ο χώρος του Κωπηλατοδρομίου γέμισε με κόσμο, μικρούς και μεγάλους, γονείς που έφεραν τα παιδάκια τους να τρέξουν τα οποία έκλεψαν και την παράσταση, φίλους, συγγενείς  και γνωστούς των αθλητών καθώς και με μεγάλο αριθμό συμμετοχών στις επίσημες κατηγορίες. Υπήρχαν αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ο καιρός ήταν τέλειος και αρκετά ζεστός και ο συγκεκριμένος αγώνας θύμιζε πιο πολύ γιορτή. Η ομάδα του Παναθηναϊκού πήρε μέρος και πάλι κερδίζοντας  4 μετάλλια!

Αποτελέσματα αγώνα:

Κατηγορία Όπεν
3ος Έξαρχος Δανιήλ (Με αντιπάλους αρκετά δυνατούς σε αυτή την κατηγορία κέρδισε χάλκινο μετάλλιο)

Κατηγορία Μίνι Μεγάλα
2ος Μούτσιος Μαρτίνος  (Με ένα θεαματικό σπριντ στο τερματισμό πήρε ασημένιο μετάλλιο, είναι μόλις 11 ετών και συνεχίζει να κλέβει παραστάσεις και το 2012)

Μάστερ Α’
2ος Φωκάς Γεώργιος
13ος Παπασάββας Μιχάλης

Μάστερ Β’
10ος Κρίπελ Ματτίας

Μάστερ Γ΄
2ος Κόκκινος Στέφανος
5ος Ορφανίδης Κυριάκος

Μάστερ Δ’
5ος Περίδης Θανάσης




Φώτο :Από αριστερά Κόκκινος Στέφανος, Έξαρχος Δανιήλ, Παπασάββας Μιχάλης, Φωκάς Γεώργιος.

Πηγή

ARTEMIS CUP 2012 - Νέο Φάληρο - Σιρκουί

Την ίδια ημέρα ακριβώς έγινε και ένας αγώνας τύπου mountain bike στο Φάληρο και η ομάδα μας έλαβε μέρος με δύο αθλητές. Η διαδρομή ήθελε καλή τεχνική, ο αγώνας ήταν Πανελληνίου επιπέδου με αρκετές συμμετοχές και αν και υπήρξαν δυστυχώς τεχνικά προβλήματα στο ποδήλατο του ενός αθλητή, κατάφερε να τερματίσει.

Κατηγορία Γυναικών
5η Στρατηγοπούλου Αλεξάνδρα

Κατηγορία Αντρών
27ος Ξηρογιάννης Κωστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: