Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

37ος Γύρος Θυσίας Αγώνας αντοχής.

Ο καθιερωμένος-επετειακός Γύρος Θυσίας, τιμώντας την μνήμη των 300.000 Ελλήνων που χάθηκαν τον καιρό του Τουρκοκρατίας ,ολοκληρώθηκε.


Η εκκίνηση όπως πάντα στο γνωστό σημείο,στον μόλο Αγίου Νικολάου,με αρκετές συμμετοχές και φέτος κυρίως στις κατηγορίες Αντρών και Μάστερς,αλλά χωρίς να λείπουν οι Έφηβοι και οι Γυναίκες.

Ο καιρός ήταν και δεν ήταν σύμμαχος με τους αθλητές-τριες.Λίγο πριν την εκκίνηση και ενώ όλα δείχνουν ότι γλίτωσαν την βροχή,ξεκινάει η πρώτη ευτυχώς όχι δυνατή.Στην πορεία όμως υπήρχαν σημεία στα οποία έπεφτε βροχή.

Πρώτη ξεκίνησε η κατηγορία των Μάστερ και Γυναικών μαζί με μια μικρή καθυστέρηση και περίπου ένα 15’ με 20’ πιο πίσω οι Άντρες με τους Έφηβους.

Στην κατηγορία των Μάστερ και πιο συγκεκριμένα στην Δ’είχαμε μία πρωτιά από τον Παναγιώτη Πετρόγιαννη ο οποίος κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα του με λάστιχο για αρκετά χιλιόμετρα και στην ίδια κατηγορία τον Θανάση Περίδη στην 8η θέση. 
 

 Στην κατηγορία Μάστερ Γ’, άλλη μία 2η θέση προστέθηκε για τον Κυριάκο Ορφανίδη,ο Στέφανος Κόκκινος στην 8η και ο Χρήστος Παλάσκας στην 14η.


Στην Μάστερ Α’παρών και πάλι ο Δημήτρης Πούλιας στην 25η θέση και τρεις θέσεις πίσω του,στην 28η ο Λουκάς Σκρέκης ο οποίος έλαβε μέρος για πρώτη φορά, είδε την δυσκολία του αγώνα και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα θα τον δούμε και την επόμενη χρονιά.


Στους Έφηβους ο Μίλτος Γιαννούτσος δοκίμασε τις αντοχές του,πήρε μια εικόνα για τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα και τερμάτισε στην 12η θέση ανάμεσα σε 15 αθλητές.

Στην κατηγορία Αντρών,την καλύτερη επίδοση την είχαμε με τον νεαρό αθλητή μας,Λάμπρο Ξοφάκη στην 40η θέση,ο Ματτίας Κρίππελ στην 49η θέση,ο Σωτήρης Κουτρώτσιος στην 77η θέση και σίγουρα θα ήταν πιο μπροστά αν δεν έιχε μία άσχημη πτώση σε μία στροφή λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου,ο Αλέξης Μπρούλης στην 85η και για πρώτη φορά συμμετέχοντας στην κατηγορία Αντρών,ο Χρήστος Θωμόπουλος και ο Δήμος Περιστεράς στην 95η και 96η αντίστοιχα και για τους δύο η πρώτη τους συμμετοχή στον συγκεκριμένο αγώνα.

Δυστυχώς οι, Κώστας Ζδράλης και Νάσος Μάρκος εγκατέλειψαν λόγω σκασμένου ελαστικού.


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους και προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους συναθλητές-τριες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλες αυτές τις μέρες κάτω από μεγάλη πίεση.


Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

37ος Γύρος Θυσίας Ατομική Χρονομέτρηση

Την Δευτέρα 24/03/2014 πραγματοποιήθηκε από την ομάδα του Π.Ο.Πατρών το ατομικό χρονόμετρο,στην Κάτω Αχαιά,απόστασης περίπου 8 χιλιομέτρων.
Ένας αγώνας που παλεύει ο καθένας καθαρά με τον χρόνο.

Ο αγώνας έγινε κάτω από πάρα πολύ καλές καιρικές συνθήκες,πολύ καλή φύλαξη των δρόμων ειδικά μέσα στο χωριό και πάνω από όλα χωρίς κανένα ατύχημα.

Από τον Παναθηναϊκό είχαμε τρεις συμμετοχές στην κατηγορία Αντρών.

Πρώτος από την ομάδα μας ξεκίνησε ο Κώστας Ζδράλης ο οποίος κατετάγει 44ος,δεύτερος ο Λάμπρος Ξοφάκης στην 42η θέση και τελευταίος ο Ματτίας Κρίππελ στην 49η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους!


Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Marathon 2014.

Στην Σαλαμίνα διεξήχθει σήμερα το Πανελλήνιο Marathon στις κατηγορίες Αντρών-Γυναικών.
Η εκκίνηση δόθηκε μπροστά ακριβώς από το Δημαρχείο στις 11:00 με τερματισμό στα Κανάκεια.

Στην κατηγορία Γυναικών είχαμε για άλλη μία φορά,την Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου,η οποία όση δυσκολία και να είχε ο αγώνας δεν το έβαλε κάτω τερματίζοντας στην 8η θέση. 


Στην κατηγορία Αντρών,ο Κωστής Παπαηλίας τερματισε στην 37η θέση με μείον μία στροφή και δυστυχώς ο Κωστής Ξηρογιάννης,μετά την πτώση που είχε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει,λόγω του τραυματισμού του,ευτυχώς όχι κάτι άσχημο.


Με αρκετή ζέστη,αλλά πολύ καλή διοργάνωση ολοκληρώθηκε και το Marathon.
Δυστυχώς δεν έλλειψαν οι πτώσεις οι οποίες ήταν αρκετές.
Στο τέλος της διοργάνωσης ο κάθε αθλητής-τρια και συνοδοί είχαν γεύμα στην ταβέρνα που ήταν πλησίον του τερματισμού.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ενεργειακή ενίσχυση Zipvit και Red Bull!

Στο αυριανό MTB Marathon,με 3 αθλητές-τριες ο Παναθηναϊκός και στον Γύρο Θυσίας με 21 για πρώτη φορά.
Πιο συγκεκριμένα,το 2012 έλαβαν μέρος στον Γύρο Θυσίας 15 αθλητές,το 2013 έλαβαν 17 και φέτος 21.

Στους αγώνες πάντοτε παρέα με τις χορηγίες του Αλέξη Αθανασόπουλου(Athanassopoulos Alexis)με προιόντα Zipvit και την υποστήριξη της Red Bull από τον Πάνο Χριστοφόρου(Panos Christoforou).

Να τους ευχαριστήσουμε και να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους!


Attica 3 Races και η κατάσταση της ομάδας ξεφεύγει!

Ο συγκεκριμένος αγώνας και συγκεκριμένα του Σαββάτου έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις,όταν ένας αθλητής θα λάβει μέρος στο ατομικό χρονόμετρο και μετά θα πρέπει να είναι έτοιμος για το σιρκουί.

Φέτος θα έχουμε κάτι τελείως διαφορετικό.

Στο κενό μεταξύ του χρονομέτρου και του σιρκουί,ο μασέρ του ποδηλατικού τμήματος Gancho Nikolov Ganev θα είναι παρών,ώστε με την λήξη του πρώτου σκέλους,να περνάει ένας ένας οι αθλητές κάτω από την τέντα μας,για αποθεραπεία!

Σε ευχαριστούμε πολύ Nikolov!

Όλο και πιο κοντά μας η Διοίκηση του Παναθηναϊκού!

Η οικονομική στήριξη προς το ποδηλατικό τμήμα συνεχίζεται.

Με στόχο την άνετη και ξεκούραστη μετακίνησή μας προς την Πάτρα,για τον καθιερωμένο Γύρο Θυσίας,μας διαθέτει λεωφορείο,το οποίο θα ξεκινήσει το πρωί της Δευτέρας για Πάτρα,την Τρίτη το πρωί θα μεταβεί πριν ξεκινήσει ο αγώνας μας στον τερματισμό στην Αγία Λαύρα και από εκεί θα παραλάβει τους αθλητές-τριες για την επιστροφή τους στην Αθήνα.

Θα σταλεί ενημέρωση σε όλους,το σημείο και η ώρα αναχώρησης!



Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ.του Παναθηναϊκού!

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ένας ακόμη φίλος της ομάδας μας,με μόνιμη κατοικία στην Ολλανδία

Ένας ακόμη φίλος της ομάδας μας,με μόνιμη κατοικία στην Ολλανδία.

Ο Φίλιππος Κουτσούρης τερματίζει τον αγώνα Cyclo Cross,"Joop Zoetemelk Classic 2014" φορώντας την εμφάνιση του Παναθηναικού και συμμετέχοντας με τον αριθμό 13.


Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Παναθηναικός και στην Κύπρο!!!

Με τον αριθμό "83" είχαμε άλλη μία συμμετοχή την Κυριακή(09/03/2014) σε αγώνα MTB.



Στον αγώνα Mountain Bike που διεξήχθει στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο Cyprus SunShine Cup,έλαβε μέρος ο Τάσος Τσάκαλος με τα χρώματα του Παναθηναικού.

Ανάμεσα σε 85 αθλητές,ήρθε στην 76η θέση,αλλά σε έναν αγώνα τελείως διαφορετικό από όλους τους άλλους.
Η διαδρομή ήταν η πιο δύσκολη που έχει συναντήσει μέχρι τώρα,υπερβολικά επικίνδυνη,διότι κάποια σημεία στο πλάι είχαν γκρεμό και επιπλέον ειδικά για την πρώτη 50άδα των αθλητών,οι οποίοι ήταν Παγκοσμίου επιπέδου,ήταν η προετοιμασία τους,οπότε ο αγώνας από την αρχή ξεκίνησε με "πλάκωμα".
Παρόλα αυτά η εμπειρία που έζησε ήταν τελείως ξεχωριστή και διαφορετική,τόσο ενθουσιασμένος που μπορεί να τον βλέπουμε κάθε μήνα σε αγώνα ΜΤΒ στο εξωτερικό.

Πολλα συγχαρητήρια Τασο!

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ανάβαση Ρακίτας.

Άλλες δύο συμμετοχές είχαμε στην ανάβαση "Ρακίτας" στην Πάτρα,μία στην κατηγορία Εφήβων και μία στην Αντρών.

Ο 16χρονος Εφηβος,Μίλτος Γιαννούτσος ήρθε τρίτος στην κατηγορία του και 21ος στην γενική κατάταξη και ο Λάμπρος Ξοφάκης της κατηγορίας Νέων Αντρών στην δέκατη θέση.

Ο αγώνας ήταν απόστασης περίπου 9 χιλιομέτρων,με αρκετά"σκληρή" ανηφορική διαδρομή,φτάνοντας σε κάποια σημεία η κλίση το 20% και το μεγαλύτερο μέρος της να κυμαίνεται στο 14-15%.

Συγχαρητήρια και στους δύο!!!

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Διασυλλογικός αγώνας ΜΤΒ στην Λάρισσα.

Στο Μεγαλόβρυσο διεξήχθει διασυλλογικός αγώνας Mountain Bike και η ομάδα μας είχε πάλι συμμετοχές με τους τρεις γνωστούς συναθλητές μας από την Άμφισσα.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων,σε μία απόσταση 6χλμ.(μία στροφή) ο Σπύρος Ντόκος,αν και όλη την εβδομάδα ήταν αδιάθετος,λόγω κρυώματος,αρκετά εξαντλημένος,κατάφερε να έρθει τέταρτος με όσες δυνάμεις είχε.

Στην κατηγορία των Παίδων,ο αδερφός του Ευθύμης ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βάθρου σε συνολική απόσταση 12χλμ(2 στροφές των 6χλμ).



Ο Παναγιώτης Ζουμάς,ενώ βρισκόταν στις πρώτες θέσεις μαζί με τον Ευθύμη,στην πρώτη στροφή αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα,προσπάθησε να το λύσει,αλλά δυστυχώς πριν ολοκληρώσει την δεύτερη είχε και δεύτερο,με αποτέλεσμα να χαθεί άλλη μία καλή θέση.


Συγχαρητήρια στους νεαρούς μας και πάλι!!!

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Τοπικό Πρωτάθλημα Αντοχής Δρόμου-Αττικής Εντυπώσεις-Αποτελέσματα

Τοπικό Πρωτάθλημα Αντοχής Δρόμου-Αττικής
Εντυπώσεις-Αποτελέσματα(σε αναμονή τα περισσότερα)

Στο Κατσιμίδι και πιο συγκεκριμένα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία,διεξήχθει μέσα σε δύο ημέρες (08-09/03/2014) ο αγώνας αντοχής.

Το Σάββατο έλαβαν μέρος αθλητές των κατηγοριών Παίδων-Νεανίδων και Γυναικών.
Ο Παναθηναικός έλαβε μέρος στην κατηγορία των Γυναικών με τις Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου,Ειρήνη Τερζή και Ευγενία Καραμάνη.Με το που δόθηκε η εκκίνηση για όλες τις κατηγορίες,στο κατηφορικό μέρος το γκρουπ «έσπασε» αμέσως και αθλητές και αθλήτριες σκόρπισαν κατά μήκος της διαδρομής.
Από τις γυναίκες μας,η Ευγενία κατάφερε να κρατηθεί για λίγο με τις πρώτες και συνέχισε τον αγώνα της μέχρι το τέλος χωρίς να κλειστεί στροφή από την πρώτη.Λίγο πιο πίσω η Ειρήνη με την Αλεξάνδρα κατάφεραν να βγάλουν τις 6 από τις συνολικά 8 στροφές.
Στην κατηγορία των Παίδων, οι δύο νεαροί από την Άμφισσα,ο Παναγιώτης Ζουμάς και ο Ευθύμης Ντόκος,ήταν συνεχώς μπροστά σε όλη την διάρκεια του αγώνα,δεν άφησαν να ξεκολλήσει κανείς από άλλη ομάδα και λίγο πριν τον τερματισμό,ενώ ήταν καλά πλασαρισμένοι,αθλητής άλλης ομάδας με έναν ελιγμό κόντεψε να τους ρίξει στα τελευταία 500μ. με αποτέλεσμα να χαθεί μια καλύτερη θέση και έτσι τερμάτισαν στην 5η και 11η θέση αντίστοιχα.


Την επόμενη ημέρα, είχαμε τις κατηγορίες Μάστερ και Αντρών.

Στις 10:00 δόθηκε η εκκίνηση των Μάστερ μαζί με Όπεν κατηγορία,και από το πρώτο δύσκολο ανηφοράκι(στο ύψος της ταβέρνας)άρχισαν να «σπάνε»οι αθλητές της επίσημης.
Σε αυτή την κατηγορία είχαμε συμμετοχές με τους Παναγιώτη Πετρόγιαννη,Κυριάκο Ορφανίδη,Δημήτρη Δημουλά,Θοδωρή Χαραλαμπόπουλο,Στέφανο Κόκκινο,Ηλία Βασιλείου,Μάνο Καραμπάση,Δημήτρη Πούλια και Λουκά Σκρέκη.
Το γνωστό «δίδυμο» Ορφανίδης και Κόκκινος έκαναν και πάλι το «ένα-δύο»στο βάθρο των νικητών στην Μάστερ Γ’ και στο σύνολο οι αθλητές της ομάδας μας πάρα πολύ καλή παρουσία.

Στην Αντρών είχαμε τις περισσότερες συμμετοχές με τους Νικολαίδη Κωνσταντίνο, Θοδωρή Θεοδωρίδη,Κώστα Ζδράλη,Σωτήρη Κουτρώτσιο,Κωστή Ξηρογιάννη,Βασίλη Οικονομίδη,Αλέξη Μπρούλη,Ματτία Κρίππελ,Κώστα Παπαηλία,Νάσο Μάρκο,Θωμόπουλο Χρήστο,στην Νέων Αντρών τον Φώτη Γαρεφαλάκη και στους Έφηβους για πρώτη φορά τον Μίλτο Γιαννούτσο.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 12:10 περίπου με τον αγώνα να ξεκινάει με αρκετά άσχημες καιρικές συνθήκες.Δυστυχώς το λάθος ενός αθλητή έριξε κάτω τον Νικολαίδη ενώ ήταν μαζί με τους πρώτους αθλητές με αποτέλεσμα να χαθεί το γκρουπ πολύ γρήγορα.Ο Κρίππελ κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα κλείνοντάς τον στροφή οι δύο πρώτοι αθλητές,ακριβώς 2km πριν τον τερματισμό.Λίγο πιο πίσω ο Θεοδωρίδης κάνει προσπάθεια να παραμείνει στον αγώνα αλλά λόγω τον συνθηκών δεν τα καταφέρνει.Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι νέοι μας συναθλητές που ήρθαν από μακριά να τρέξουν για την ομάδα τους,Κουτρώτσιος από τα Τρίκαλα και Μάρκος από την Λιβαδειά,οι οποίοι δεν σκέφτηκαν λεπτό να αφήσουν τον αγώνα μέχρι που κλείστηκαν στροφή.

Η Ε.Πο.Σ.Κ. εξαρχής είχε άλλο πλάνο,ίσως πολύ καλύτερο διότι θα βοηθούσε ο Δήμος Ωρωπού αλλά λόγω της ακριβής αστυνόμευσης δεν γινόταν να πραγματοποιηθεί.Παρόλα αυτά όμως έγινε καλή διοργάνωση,χωρίς κανένα πρόβλημα με οχήματα που δεν είχαν σχέση με τον αγώνα, με το σημαντικότερο εμπόδιο τον άσχημο καιρό και τις δύο ημέρες.Το Σάββατο ολοκληρώθηκε ο αγώνας με ψιλόβροχο και αέρα,την Κυριακή ομοίως στην πρώτη εκκίνηση,με χαμηλότερη θερμοκρασία από την προηγούμενη ημέρα αλλά στην δεύτερη εκκίνηση όλα χειροτέρεψαν.Το κρύο ήταν μεταξύ 3-4 βαθμών,πολύ αέρας και κάποιες στιγμές δυνατή βροχή.Ο Αλυτάρχης έδωσε εντολή να μειωθεί ο αγώνας κατά δύο στροφές (από 12 σε 10) λόγω της υποθερμίας πολλών αθλητών.
Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που έκαναν μέσα σε τόσο δύσκολες καιρικές συνθήκες.


Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ενεργειακή ενίσχυση ZipVit για το τοπικό πρωτάθλημα

Οι χορηγίες απο τον Αλέξη Αθανασόπουλο Athanassopoulos Alexis για το Τοπικό Πρωτάθλημα,με προιόντα ZipVit συνεχίζονται και φέτος,με ισοτονικό ρόφημα,ενεργειακές μπάρες και ενεργειακά τζελάκια.



Δεν λείπει και η υποστήριξη της Red Bull από τον Πάνο Χριστοφόρου(Panos Christoforou)



Nα τους ευχαριστήσουμε και τους δύο και να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές.

Ακύρωση προπόνησης ΣΚ 08-09/03/2014 λόγω συμμετοχής της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα

Η ομαδική προπόνηση για το Σ-Κ,08-09/03/2014 δεν θα πραγματοποιηθει,λόγω της παρουσίας των αθλητών-τριών στο Τοπικό Πρωτάθλημα!

Χορηγοί ομάδας Παναθηναϊκού 2013-2014
www.saliceocchiali.it/eng/azienda.php
www.cervelo.gr
www.zipvitsport.co.uk/
www.kovanissport.com
www.zelvegianbikes.gr
www.grammariosbikes.gr
www.handmadecssdesign.com

Χορηγοί Επικοινωνίας Παναθηναϊκού.
www.paoabroad.com


Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Μετάλλια η ομάδα μας και στο ΜΤΒ της Καρδίτσας.

Χθες(02/03/14) διεξήχθει διασυλλογικός αγώνας Mountain Bike στην Καρδίτσα και ο Παναθηναικός ήταν εκεί με 4 αθλητές.

Στην κατηγορία Αντρών,ο νέος μας συναθλητής από τα Τρίκαλα,Σωτήρης Κουτρώτσιος κέρδισε την 4η θέση στην κατηγορία του αλλά και στην γενική,σε έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία με βουνά,αλλά με αρκετή λάσπη και στις τελευταίες στροφές πολύ αέρα.
Ο αγώνας είχε 5 στροφές των 7.5 χιλιομέτρων,ξεκίνησε πολύ δυνατά με αποτέλεσμα οι δύο πρώτοι να αποσπαστούν αμέσως.Ο Σωτήρης έμεινε με άλλους τέσσερις αθλητές και λίγο πριν την τελευταία στροφή ξέφυγε ο ένας με αποτέλεσμα να χαθεί για λίγο η τρίτη θέση.Παρόλα αυτά όμως κατάφερε να ξεκολλήσει από τους υπόλοιπους κερδίζοντας την τέταρτη.



Οι νεαροί μας απο την Άμφισσα έφυγαν για άλλη μία φορά με ότι καλύτερο μπορούσαν.

Ο Σπύρος Ντόκος μετά απο την δεύτερη νίκη του στο ΜΤΒ της Νέας Φιλαδέλφειας το Σάββατο,κερδίζει την πρώτη θέση στην κατηγορία των Παμπαίδων τερματίζοντας ξεκολλημένος από τον δεύτερο.


Ο Παναγιώτης Ζουμάς όπως και ο Ευθύμης Ντόκος "κλέβουν" την πρώτη και δεύτερη θέση της κατηγορίας Παίδων τερματίζοντας ο ένας με τον άλλο κοντά αλλά ξεκολλημένοι από τον τρίτο.




Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!!!

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Σιρκουί στην Μάνδρα.

Ο Κρόνος Νίκαιας διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Δήμο Μάνδρας αγώνα τύπου σιρκουί,όλων των κατηγοριών.

Ο καιρός αν και φάνηκε ότι δεν ήταν σύμμαχος,από νωρίς δεν υπήρξε ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά όταν ήρθε η ώρα της τελευταίας εκκίνησης (Εφήβων-Αντρών και Μάστερ)"άνοιξε" στην κυριολεξία ο ουρανός και έριξε υπερβολική βροχή.
Παρολά αυτά,όσοι βρεθηκαν εκεί δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε έναν αγώνα με κάποια τεχνικά σημεία και με το ρίσκο της κατηφόρας να μην πιάνουν τα φρένα λόγω βροχής.

Η νεαρή μας Λυδία Μούτσιου μετά από την προχθεσινή της νίκη στο ΜΤΒ,βάζει στην συλλογή της άλλη μία πρώτη θέση στα Μίνι Μικρά.


Ο αδερφός της,Μαρτίνος Μούτσιος τερματίζει στην τρίτη θέση στους Παμπαίδες.


Στην κοινή εκκίνηση των κατηγοριών Αντρών-Μάστερ,είχαμε συμμετοχή στην Μάστερ,με τον Λουκά Σκρέκη ο οποίος κατάφερε να βγάλει τις 5 στροφές του αγώνα,στην Αντρών ο Σάββας Κουμουλάς τις 4,ο Αλέξης Μπρούλης τις 8 και ο Λάμπρος Ξοφάκης τις 10 από τις συνολικά 15.



Συγχαρητήρια σε όλους και επιπλεόν που δεν δίστασαν με τον καιρό να το τολμήσουν.

Ατομικό χρονομέτρο στην Μαλακάσα

Στον παράδρομο της Εθνικής οδού,στο ύψος των Σείριος,πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας της Π.Ε.Π.Α.,ατομική χρονομέτρηση απόστασης περίπου 11χλμ.
Ο αγώνας ευτυχώς διεξήχθει χωρίς βροχή,αλλά με πολύ αέρα.

Ο Παναθηναϊκός έλαβε μέρος με τέσσερις αθλητές της κατηγορίας Μάστερ.
Στην κατηγορία Μάστερ Γ' ο Στέφανος Κόκκινος κέρδισε την 4η θέση,ακριβώς πίσω στην 5η ο Κυριάκος Ορφανίδης και στην 16η ο Θοδωρής Χαραλαμπόπουλος.





Στην κατηγορία Μαστερ Δ' άλλο ένα μετάλλιο δεύτερης θέσης προστίθεται για τον Θανάση Περίδη.



Συγχαρητήρια σε όλους!

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Κράνη και γυαλιά Salice από την Δίοικηση του Παναθηναϊκού

Πέρυσι κάναμε την αρχή με τα πρώτα κράνη και γυαλιά μέσω του Pao Abroad και φέτος συνεχίζουμε!!!

Θέλοντας να πετύχουμε στους αθλητές της ομάδας μας ομοιομορφία στην εμφάνιση,η Διοίκηση του Παναθηναικού μας βοηθάει με την αγορά σε κράνη και γυαλιά Salice,μέσω του καταστήματος Cervelo Bikes.




Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας,στον Πρόεδρό μας και τα μέλη του Δ.Σ..