Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

53η Ανάβαση Πάρνηθας.

Ο Π.Α.Σ.Ερμής,την Κυριακή 19/10,για άλλη μία χρονιά διοργάνωσε την γνωστή εδώ και χρόνια,Ανάβαση Πάρνηθας.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό και πολλές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες ο αγώνας ολοκληρώθηκε.

Στην κατηγορία των Γυναικών,η Χαραλαμποπούλου Βασιλική τερμάτισε στην 6η θέση,η Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου στην 7η,η Νικολέτα Μελή στην 8η και η Ειρήνη Τερζή στην 11η.

Στην κατηγορία των Παίδων,η μάχη δόθηκε στο τελευταίο χιλιόμετρο με τον Παναγιώτη Ζουμά να τερματίζει στην 4η θέση και με πολύ μικρή διαφορά τον Ευθύμη Ντόκο στην 8η.
Εδώ να τονίσουμε πως υπήρξε ένα λάθος και οι αθλητές μας είναι 3ος και 7ος αντίστοιχα. 



Στους Έφηβους,έκανε την παρουσία του ο Μίλτος Γιαννούτσος τερματίζοντας στην 10η θέση.

Στην κατηγορία των Αντρών,την καλύτερη παρουσία έκανε ο Λάμπρος Ξοφάκης τερματίζοντας 31ος,με ελάχιστα δεύτερα πίσω ο Τάσος Τσάκαλος,στην 36η θέση ο Θοδωρής Θεοδωρίδης,στην 37η ο Κώστας Ζδράλης,στην 38η ο Ματτίας Κρίππελ,στην 43η ο Αλέξης Μπρούλης,στην 50η ο Σωτήρης Κουτρώτσιος,στην 65η ο Βασίλης Οικονομίδης,στην 66η ο Φώτης Γαρεφαλάκης και στην 74η ο Αντρέας Ζουρνής.

Φέτος έλαβε μέρος και η κατηγορία των Μάστερ.
Στην Α',ο Δημήτρης Πούλιας τερμάτισε 18ος και ο Λουκάς Σκρέκης 26ος.
Στην Β',ο Ηλίας Βασιλείου 24ος,ο Παναγιώτης Ζακυνθινός 25ος και ο Σωτήρης Περίδης 29ος.
Στην Γ'ο Κυριάκος Ορφανίδης ήρθε 2ος και ο Δημήτρης Δημουλάς 3ος.
Βράβευση έγινε και στους δύο μεγαλύτερους τερματίσαντες του αγώνα εκ των οποίων ο ένας ήταν ο κ.Θανάσης Περίδης.


Συγχαρητήρια σε όλους και όλες!

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΜΤΒ στην Πάτρα.

Άλλος ένας αγώνας διοργανώθηκε την Κυριακή 19/10 στην Πάτρα,από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών,για όλες τις νεαρές ηλικίες.
Με έναν και μοναδικό αθλητή του Παναθηναϊκού,στην κατηγορία των Παμπαίδων,τον νεαρό Σπύρο Ντόκο από την Άμφισσα,κάναμε την παρουσία μας κερδίζοντας την πρώτη θέση.


Πολλά συγχαρητήρια!!!

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Επιδαύριοι αγώνες τριάθλου και ποδηλασίας.

Το Σάββατο 27/09,ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία,το "Epidavros Action",το οποίο είχε αγώνες τριάθλου και ποδηλασίας.

Στον αγώνα της ποδηλασίας,απόστασης 70km,έδωσαν το παρόν οι αθλητές του Παναθηναϊκού.

Στην κατηγορία 30+,ο Ματτίας Κρίππελ κατέλαβε την 9η θέση,ο Κώστας Ζδράλης την 18η,ο Αλέξης Μπρούλης την 31η,ο Δημήτρης Δημουλάς την 32η και ο Δημήτρης Πούλιας την 39η.



Συγχαρητήρια!!!

“1η Ανάβαση Ιστορικής Μνήμης”

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακη στις 05/10 ο ποδηλατικός αγώνας “1η Ανάβαση Ιστορικής Μνήμης”για τα 1053 χρόνια από την ίδρυση της Iερά Mονής Αγίας Λαύρας.
 
Σε έναν αγώνα με ιδιαίτερα μεγάλη δυσκολία λόγων των κλίσεων του δρόμου και με την παρουσία τριών αθλητών,δώσαμε το παρόν.

Στην 12η θέση της γενικής κατατάξης αλλά την 2η για την κατηγορία 40+ τερμάτισε ο Τάσος Τσάκαλος.

Στην 16η θέση της γενικής ο Κωστής Ζδράλης και στην 38η ο Κώστας Μειντάνης!


Συγχαρητήρια!!!

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΜΤΒ Σαλαμίνας!

Ο τέταρτος και τελευταίος αγώνας που διοργάνωσε για φέτος η ομάδα του Πρωτέα, πραγματοποιήθηκε στην Σαλαμίνα την Κυριακή 05/10.
 
Στην κατηγορία Ελίτ Αντρών,είχαμε την συμμετοχή του Κωστή Ξηρογιάννη,του Τάσου Τσάκαλου και του Θοδωρή Θεοδωρίδη.


Στις γυναίκες ειχαμε την συμμετοχή της Αλεξάνδρας Στρατηγοπούλου,η οποία για λόγους υγείας δεν κατάφερε να τερματίσει και στην 4η θέση την Ειρήνη Τερζή.

Στην κατηγορία των Παίδων ένα μετάλλιο 3ης θέσης προστέθηκε για τον Παναγιώτη Ζουμά.

Στους Παμπαίδες,αν και όλη την εβδομάδα αντιμετώπισε θέμα υγείας,ο Σπύρος Ντόκος κατάφερε να τερματίσει 3ος και λίγο πιο πίσω του ο Μαρτίνος Μούτσιος.



Τέλος,άλλη μία πρωτιά φέρνει η νεαρή μας Λυδία Μούτσιου στην κατηγορία Μίνι Μικρά Κορίτσια.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

1η Ανάβαση Καιμακτσαλάν.

Στην Έδεσσα και πιο συγκεκριμένα στην διαδρομή για το Καιμακτσαλάν,ο Π.Α.Σ.Πηνειός Λάρισσας,διοργάνωσε την Κυριακή 05/10 στην 1η του ανάβαση.


Με αρκετές συμμετοχές και "δροσερό"καιρό διεξήχθη ο αγώνας.




Ο Παναθηναϊκός έλαβε μέρος και σε αυτόν τον αγώνα με την συμμετοχή του Λουκά Σκρέκη στην κατηγορία 30+,ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση,αποκομίζοντας μια πολύ καλή εμπειρία σε έναν πολύ δύσκολο ανηφορικό αγώνα και μάλιστα από ένα σημείο και έπειτα,μέσα στην ομίχλη!




Πολλά συγχαρητήρια!!!

Πανελλήνιες ημέρες νεολαίας!

Το διήμερο 04-05/10 η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας,διοργάνωσε τις Παν/νιες Ημέρες Νεολαίας με πολύ μεγάλη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή νεαρών αθλητών/τριων σχεδόν από όλη την Ελλάδα! Ο συγκεκριμένος αγώνας,αποτελούνταν από διάφορα αγωνίσματα,τα οποία θα λάμβανε μέρος η κάθε κατηγορία.
Ξεκινώντας με την νεαρή μας αθλήτρια,Λυδία Μούτσιου στο αγώνισμα 4x 60m.κέρδισε την 1η θέση ανάμεσα σε 16 κοριτσάκια,στην ατομική χρονομέτρηση την 6η θέση και στο αγώνισμα της δεξιοτεχνίας την 5η.

Οι νεαροί μας!
Στο αγώνισμα της αντοχής,είχαμε μαζικό τερματισμό,με αποτέλεσμα να μην πλασαριστούν αρκετά μπροστά ο Σπύρος Ντόκος και ο Μαρτίνος Μούτσιος οπότε και τερμάτισαν στην 18η και 36η θέση αντίστοιχα.

Στο ατομικό χρονόμετρο όμως είχαμε μια μεγάλη επιτυχία με τον Σπύρο να τερματίζει στην 2η θέση ανάμεσα σε 98 αθλητές και τον Μαρτίνο στην 38η.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην τριάδα μας!!!

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ανάβαση "Solair".

Στην Καρδίτσα διοργανώθηκε την Κυριακή 12/10 για άλλη μία χρονιά,η ανάβαση "Solair". Ο Παναθηναϊκός έδωσε και πάλι το παρόν.

Με τρεις αθλητές της κατηγορίας Ελίτ Αντρών,τον Λάμπρο Ξοφάκη,τον Κωστή Ζδράλη και τον Αλέξη Μπρούλη,η ομάδα μας έλαβε μέρος.


Ο Λάμπρος ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου,ο Κωστής ήρθε 8ος και ο Αλέξης 18ος.
Συγχαρητήρια!!!

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Τοπικό Ζευγών και Ομαδικό!

Την Κυριακή 05/10 πραγματοποιήθηκε το Τοπικό Πρωτάθλημα Ζευγών και Ομαδικό,στον παράδρομο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας,στος ύψος των Σείριος. Στο ομαδικό είχαμε την σύνθεση με Ματτία Κρίππελ-Λάμπρο Ξοφάκη-Αλέξη Μπρούλη.




Οι τρεις τους τερμάτισαν στην όγδοη θέση.

Εκτός συναγωνισμού όμως έλαβε μέρος στο Ζευγών,ο Στέφανος Κόκκινος και ο Κυριάκος Ορφανίδης.


Το ωραίο είναι ότι,αν έτρεχαν στην κατηγορία Αντρών και σύμφωνα και τους χρόνους που τερμάτισαν,θα είχαν την τρίτη θέση!!!

Πολλά συγχαρητήρια!