Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Δελτίο τύπου-Παναθηναϊκού Α.Ο

Δελτίο τύπου-Παναθηναϊκού Α.Ο.
Το Σάββατο 9 Απριλίου,ολοκληρώθηκε ο τρίτος κατά σειρά αγώνας του Παναθηναϊκού και ο δεύτερος για το Παναθηναϊκό Κύπελλο της ατομικής χρονομέτρησης.
Αν και ηλιοφάνεια από νωρίς με δυνατό αέρα,δεν έλειψε μια σύντομη βροχή προς το τέλος του αγώνα,χωρίς να δημιουργηθεί όμως κάποιο πράβλημα.
Η εκκίνηση δόθηκε μέσα σε έναν χώρο,τον ιδανικότερο ίσως για τέτοιου είδους αγώνα,το υπαίθριο πάρκινγκ του τελεφερίκ της Πάρνηθας.
Από πολύ νωρίς στήθηκαν όλα τα απαραίτητα υλικά για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα,η Γραμματεία μας πανέτοιμη,λίγο πιο δίπλα η FRUTOP με όλες τις νέες γεύσεις της προκειμένου να δροσίσει όλους τους παρευρισκόμενους και αθλητές/τριες να καταφθάνουν,γεμίζοντας τον τεράστιο χώρο με προπονητήρια.
Το Τεχνικό συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 12:40 παρουσία εκπροσώπων ομάδων καθώς και αθλητών της κατηγορίας Όπεν.
Αμέσως μετά,ο γιατρός του αγώνα κατευθύνθηκε στην κορυφή,στο σημείο τερματισμού,με σκοπό να επιληφθεί σε τυχόν περιστατικό.Ευτυχώς δεν συναίβει απολύτως τίποτα.
Στις 13:00 ακριβώς ξεκίνησε κανονικά ο αγώνας όπως είχε οριστεί στην προκήρυξη.
Η διαδρομή σκουπίστηκε όσο το δυνατόν γινόταν,κυρίως τα ψιλά χαλίκια σε στροφές κατά την κάθοδον των αθλητών/τριών και τα σπασμένα γυαλιά κατά την άνοδο.
Στα δύο επίμαχα σημεία εντός και εκτός του πάρκινγκ,τοποθετήθηκαν εθελοντές με σκοπό να ρυθμίζουν την κυκλοφορία κάθε φορά που θα έβγαινε αθλητής/τρια προς τα έξω.
Τρεις μηχανές ήταν στην απόσταση των 12χλμ.η οποία χωρίστηκε σε τρεις τομείς,1ος τομέας εκκίνηση έως 4ο χλμ.2ος τομέας 4ο χλμ έως 8οχλμ. και τρίτος 8οχλμ.μέχρι τον τερματισμό.
Ένα επιπλέον Ι.Χ.Ε.της διοργάνωσης,ανεβοκατέβαινε το βουνό κατά την διάρκεια του αγώνα και με την εκκίνηση του τελευταίου αθλητή ανέβηκε με σκοπό να κάνει έναν τελευταίο έλεγχο.
Προκειμένου να αποδεσμευτούν οι νεαροί αθλητές,οι Open και οι Γυναίκες,έγιναν οι απονομές τους στα μισά του αγώνα χωρίς να διακοπεί η εκκίνηση και οι υπόλοιπες στο τέλος της διοργάνωσης μαζί με τις απονομές της φανέλας νικητών,.
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο.στέλνει θερμές ευχαριστίες σε όλους αθλητές/τριες των σωματείων,της κατηγορίας Open καθώς σε όλους τους προπονητές,εκπροσώπους,συνοδούς,φίλους και γνωστούς που έδωσαν το παρόν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία με τα Ελληνικά Αναψυκτικά-FRUTOP για την ευγενική χορηγία τους προς όλους τους παρευρισκόμενους.
Επίσης,στην Διοίκηση και την Ασφάλεια του Καζίνου Πάρνηθας,για την παραχώρηση του υπαίθριου πάρκινγκ.
Στην αγωνόδικο επιτροπή Δημήτρη Λαζαρίδη,Τάσο Καραμανίδη και τον Αλυτάρχη μας Θάνο Κωνσταντόπουλο.
Στους εθελοντές μας Αναστάσια Λουκοπούλου,Αναστασία Τσακάλου,Σταύρο Κυζίρογλου,Αντρέα Δήμου και Βαγγέλη Σάση.
Το επόμενο ραντεβού του Παναθηναϊκού είναι στις 15 Μαϊου,με τον αγώνα της ομαδικής χρονομέτρησης και ζευγών.
Παραθέτουμε τα αποτελέσματα του αγώνα!



Δεν υπάρχουν σχόλια: